“Moj Web” je stranica koja omogućava razne vidove personalizirane besplatane promocije populacije s intelektualnim i drugim teškoćama na Internetu.

___________________________________________

Bezbroj je načina da pomognemo osobama s intelektualnim i drugim teškoćama ako uistinu to želimo. Izvući te ljude iz jedne donedavno (dijelom i danas) nepoželjne i segregirane populacije i personalizacijom svakog ponaosob podariti im važnost koja pripada svakom čovjeku, prioritet je današnjice i suvremenog načina života.
Želimo li te ljude izvesti uistinu iz anonimnosti, zašto i oni ne bi imali svoju Web stranicu ili vlastiti portfolio (naravno, oni koji to žele) kojom prikazuju svoje radove, sposobnosti i dostignuća, te se i na taj način otvaraju zajednici i cjelokupnom društvu.

Portfolio je inače zbirka dokumenata koji prikazuju napredak nekog pojedinca netom spomenutih parametara, kako osoba bez teškoća, tako i osoba s teškoćama.
Putem bazne stranice, jednostavnim načinom svatko će vlastitom portfoliom moći uputiti prezentaciju svog napretka, dostignuća, radova i koječeg drugog.
Niz zanimljivih rješenja namjeravamo ponuditi u zasebnoj stranici podrške u svrhu boljeg funkcioniranja i snalaženja osoba s intelektualnim i drugim teškoćama i njihove podrške u zajedničkoj nam sredini.

Kao iskru nečeg dobrog, pokrečemo nukleus “Moje pjesme, moji snovi” (The Sound of Music) i personaliziranu playlistu Youtubea za djecu s teškoćama i osobe s invaliditetom.
Na amorevera.hr@gmail.com pošaljite nam playlistu i neki dokaz o invaliditetu i ustupiti ćemo vam na mjesec dana besplatno u najam jednu stranicu sa vaših 6 odabranih pjesama ili priča s Youtubea. U odabiru vaših prioriteta na Playlisti s jednog mjesta moći ćete uživati preko svojih Touch screen zaslona.

Moja YOUTUBE Playlista

Branimir K.
Blaž F.